Povukao se sudija koji sudi Mubaraku

Izvor: Vostok.rs, 14.Apr.2013, 07:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povukao se sudija koji sudi Mubaraku

14.04.2013. -

Prvo pretres u okviru sudskog predmeta o učešću bivšeg predsednika Egipta Hosnija Mubaraka u ubistvu njegovih protivnika završilo se bez ikakvog rezultata. Sudija koji je predsedavao sudskim postupkom povukao se i poslao predmet nazad u apelacioni sud radi imenovanja novog sudije. Bivši predsednik, koji se leči u vojnoj bolnici, došao j u sud helikopterom.

Izvor: Glas Rusije, foto: EPA    
Pogledaj vesti o: Nemiri u Egiptu

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Vlasti Kipra traže objašnjenja od šefa Centralne banke

Izvor: Vostok.rs, 14.Apr.2013

14.04.2013. -..Vlasti Kipra su zatražile objašnjenja od šefa Centralne banke Panikosa Dimitriadisa, koji je rekao da je ugrožena nezavisnost CB. Između ostalog je rekao da je predsednik poništio funkciju zamenika guvernera CB. Štaviše vlada je na zahtev međunarodnih zajmodavaca pristala na prodaju...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.