Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 28.Jul.2023, 13:25

Gašić: Saradnja sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima je na izuzetno visokom nivou

BEOGRAD – Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić razgovarao je danas sa odlazećim ambasadorom Ujedinjenih Arapskih Emirata Mubarak Said Al-Daharijem o dosadašnjoj saradnji Srbije i Ujedinjenih Arapskih Emirata u oblasti unutrašnjih poslova, saopštio je MUP. Gašić i ambasador Al-Dahari ocenili su da je saradnja dve zemlje na izuzetno visokom nivou i zaključili da je od obostranog […]
Vest Gašić: Saradnja sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima je na izuzetno visokom nivou objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Nemiri u Egiptu

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Gašić: Saradnja sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima je na izuzetno visokom nivou

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jul.2023

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić razgovarao je danas sa odlazećim ambasadorom Ujedinjenih Arapskih Emirata Mubarak Said Al-Daharijem o dosadašnjoj saradnji Srbije i Ujedinjenih Arapskih Emirata u oblasti unutrašnjih poslova, saopštio je MUP.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.