Direktor Sitija: Biće još pojačanja

Izvor: B92, 30.Maj.2022, 23:22

Direktor Sitija: Biće još pojačanja

Kaldun Al Mubarak, izvršni direktor Mančester sitija, najavio je nova pojačanja za klub sa "Etihada".

Siti je po osvajanju nove titule u Premijer lige u snažnoj poziciji, a iz uprave kluba tvrde da se neće sve završiti sa dva pojačanja.

Obezbeđen je dolazak Erlinga Halanda iz Borusije Dortmund, kao i još od zimus, Džilijana Alvaresa iz River Plejta.

Al Mubarak je u intervjuu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za kraj sezone potvrdio dobre vesti za navijače "građana".

"Mogu da potvrdim da će još igrača doći ovog leta. Nastojimo da pojačamo tim na pozicijama gde je to najpotrebnije. Kao što znate, svake sezone, neki igrači odlaze i moramo stalno da osvežavamo tim. Uvek gledamo da unapredimo i pojačamo kadar i mislim da smo dobili već dva sjajna pojačanja. Predviđam da će ih biti još nekoliko", rekao je Al Mubarak.

Kada su ga pitali koliko će vremena biti potrebno da se realizuju ta pojačanja, rekao je da to ne može da precizira.

"Pokušaćemo da ih dovedemo što pre, što je brže moguće, ali znate kako je na tržištu, nije sve pod našom kontrolom. Da se ja potam, sve bi bilo gotovo do 1. jula", zaključio je Al Mubarak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.