Izvor: MozzartSport.com, 09.Avg.2020, 15:25

Mijailović odgovorio Čoviću: Onaj kome nečija smrt nije sveta stvar, nije ljudsko biće

Lete optužbe i povodom smrti Majkla Odža

Svega i svačega smo se nagledali i naslušali poslednjih godina u srpskom sportu, nema šta nije bilo povod za obračune između večitih rivala, a sada je na red došla i smrt košarkaša.

Majkl Odžo, bivši igrač Crvene zvezde preminuo je od posledica srčanog udara koji je zadobio trenirajući u sali na stadionu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Partizana, a koji je, kako se sumnja, takođe posledica preležanog korona virusa. Zbog toga je Odžu bila zabranjena sportska aktivnost do daljeg. To je bio povod Nebojši Čoviću, predsedniku Zvezde, da insinuira kako crno-beli pokušavaju da prikriju taj podatak, a odgovor je stigao od prvog čoveka Partizana Ostoje Mijailovića.

Predsednik crno-belih je optužbe večitog rivala kratko prokomentarisao za Espreso:

"Ja ne znam šta bih rekao na ovu glupost. Košarka je jedan od najčistijih i najlepših sportova koji planeta danas ima. Zašto smo mi osuđeni da nam pojedine srpske klubove vode oni koji nemaju trunku stida ni morala? Onaj kome nečija smrt nije sveta stvar nije ljudsko biće!!! Odžo, počivaj u miru", poručio je Mijailović.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Coronavirus

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.