Čović na saslušanju u policiji

Izvor: Večernje novosti, 06.Jun.2014, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović na saslušanju u policiji

BEOGRAD - Predsednik KK Crvena zvezda i potpredsednik FK CZ Nebojša Čović stigao je u 9 sati u policju na saslušanje zbog navodnog napada na novinara Dejana Anđusa, saznaju Novosti.Čović je u sredu izjavio da je gostovao na TV Kopernikus u utorak uveče, ali je demantovao da je napao i udario novinara te televizije Dejana Anđusa, koji je nakon pomenute emisije izjavio da ga je Čović pet puta udario i sve vreme vređao navodno zbog toga što je bio nezadovoljan postavljenim pitanjima u emisiji.Predsednik KK Crvena zvezda posebno je bio nezadovoljan, kako je tvrdio Anđus, pominjanjem njegovog sina Filipa. Anđus je rekao da mu se Čovič obratio sledećim rečima: "Šta hoćeš ti, što lažeš? Nemaš pravo da mi pominješ sina." Potom ga je Čović, kako je dalje izjavio novinar, nekoliko puta udario rukom i nogom. Novinar Kopernikusa je naveo da se Čović pojavio u džipu koji je vozio njegov zet Miloš Ninković, a da su u blizini stajala trojica navijača koja su i desetak minuta nakon napada šetala ispred televizije i rekla mu da on napada i da neće ništa da kažu šta su videli jer "navijači Zvezde nisu cinkaroši". Svedok događaja bio je novinar Milovan Jovanović koji je potvrdio da je Čović tri-četiri puta pretio Anđusu "ga će ga zapamtiti". Novinar Kopernikusa Dejan Anđus je odmah pozvao policiju i najavio tužbu protiv Nebojše Čovića.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nebojša Čović na saslušanju u policiji

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Jun.2014

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović bio je u policiji na saslušanju kako bi dao iskaz o navodima novinara Dejana Anđusa, koji tvrdi da ga je prvi čovek crveno–belih fizički napao.. (FOTO: M. Rašić). U klubu sa Malog Kalemegdana Tanjugu su rekli da se neće oglašavati o ovom pitanju, jer...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.