Čović ipak nije mogao da čeka do sutra, večeras otkrio najvažniju informaciju!

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2019, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović ipak nije mogao da čeka do sutra, večeras otkrio najvažniju informaciju!

Vesti o situaciji u Zvezdi se ređaju kao na traci.

Više nema dileme, Milan Tomić ostaje i dalje trener Crvene zvezde!

To je večeras u izjavi ''Novostima'' potvrdio prvi čovek kluba Nebojša Čović, iako je zvanično obraćanje javnosti zakazao tek za sutra od 14 časova.

''Situacija u klubu je stabilna. Razgovarali smo sa Tomićem i saradnja se nastavlja. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << O ostalim stvarima sutra na konferenciji za medije'', izjavio je Čović.

Nešto ranije tokom popodneva pojavila se informacija da je razgovor Čovića i Tomića trajao nekoliko sati, da je Tomić ponudio ostavku, ali da je Čović nije prihvatio.

Sve ovo dešava se dan posle poraza od Krke u Novom Mestu (79:77), trećeg uzastopnog u svim takmičenjima.

Crvenu zvezdu u četvrtak od 21 čas očekuje meč četvrtog kola Evrolige, na domaćem parketu protiv Barselone. Sada je i definitivno, na Zvezdinoj klupi će i tada sedeti aktuelni šef struke Milan Tomić.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.