Tomić nije dužio nakon poraza od Krke, sve objasnio u tri rečenice!

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomić nije dužio nakon poraza od Krke, sve objasnio u tri rečenice!

Da li postoji problem u Crvenoj zvezdi?

Crvena zvezda je večeras poražena od Krke u Novom mestu sa 79:77 što je produžilo niz poraza "crveno-belih" na tri meča u svim takmičenjima.

Trener beogradskog tima Milan Tomić nije bio preterano raspoložen za priču, pa je u vrlo kratkim crtama najavio određene promene.

"Čestitao bih Krki na odličnoj utakmici i pobedi. Odigrali smo stvarno loše u drugom poluvremenu. Postoji mnogo problema, neke >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odluke moraju da se donesu. Videćemo šta će biti", rekao je Tomić posle utakmice.

Crvena zvezda u narednom kolu dočekuje Megu Bemaks, ali pre toga u dvorani "Aleksandar Nikolić" igra protiv Barselone u Evroligi.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.