Alimpijević novi trener Crvene zvezde

Izvor: B92, 21.Jul.2017, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alimpijević novi trener Crvene zvezde

Dušan Alimpijević vodiće Crvenu zvezdu u nastavku karijere, potvrdio je na konferenciji za štampu predsednik Zvezde Nebojša Čović.

Prvi čovek crveno-belih rekao je da će pomoćnik Alimpijeviću biti legendarni kapiten Zvezde Milenko Topić.

"Mi smo birali i odabrali. Pa šta ako je mlad? Mnogi su nam se nudil, ali smo mi ti koji smo odlučili. Neću da dovodim nekoga od 75 godina pa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da plaćam posebno osiguranje...Stojimo iza njih, iako sam svestan da će biti sve i svačega, kao i napada poput onih na sve, a posebno Dejana Radonjica", rekao je Čović.

Alimpijević je prošle sezone došao na čelo FMP tek na kraju takmičarske godine.

Na klupi kluba iz Železnika je pokazao veliki potencijal, a potvrda dobrog rada došla je u vidu pobede nad Partizanom u plej-ofu KLS.

Kada je reč o Dejanu Radonjiću, Čović je rekao da je to bila odluka crnogorskog stručnjaka.

"Radonjićeva odluka je bila da ode, ali nije rekao zašto. Problem plaćanja je bio svake godine. Posteno i gospodski smo se razišli, a Dejan je imao loš osećaj još od one konferencije...", kazao je Čović.
Pogledaj vesti o: Nebojša Čović

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.