RIJALITI SPEKTAKL! Kija Kockar ušla u Zadrugu, Luna viče DNO DNA, Sloba PREBLEDEO! (video)

Izvor: Svet, 19.Nov.2017, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RIJALITI SPEKTAKL! Kija Kockar ušla u Zadrugu, Luna viče DNO DNA, Sloba PREBLEDEO! (video)

Neverovatne stvari dešavaju se u Zadruzi! Večeras je pravo iznenađenje za sve bio ulazak Kristine Kije Kockar, još uvek zakonite supruge Slobe Radanovića, a ono što su svi iščekivali jeste kako će Sloba i Luna reagovati kad je vide na vratima.
Pre nego što se pridružila zadrugarima, Kija je gostovala u studiju, gde je ispričala zašto se odlučila na ovaj korak:
‘Sad se osećam dobro, inače ne bih bila ovde, bila bih >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Nataša Bekvalac dva, sa plakanjem. Sad se osećam mnogo bolje i spremna sam. Naravno da je meni žao 5 godina, lepih uspomena, velike ljubavi… Ja i dan danas kad pogledam slike i snimke sa venčanja, imam osmeh na licu. Ali emocije su prestale onog trenutka kad se sve desilo,’ rekla je, između ostalog, Kija dok je sedela u studiju.
Nakon toga, došlo je vreme da Kija napokon uđe u Zadrugu, a u trenutku kada se našla na vratima, čula se Slobina pesma “Stjuardesa”, koju je on posvetio njoj.

Evo je gospođica! Znao sam da će se ovo desiti,’ izgovorio je Sloba kada je ugledao svoju suprugu.
‘Ja sam čula ovu pesmu, pa sam morala da uđem,’ rekla je Kija kad se pojavila na vratima.
‘Ja sam u šoku, majke mi,’ rekla je Luna, a zatim dodala: “Dno dna.”
Pogledajte Kijin ulazak:

 
SVETSVET

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRVI SUSRET RADANOVIĆA I NJEGOVE SUPRUGE Evo zbog čega je Luna ZANEMELA dok su se Kija i Sloba NAJSTRAŠNIJE SVAĐALI

Izvor: Blic, 19.Nov.2017

Kija Kockar je večeras ušla u rijaliti "ružičaste televizije", a Luna Đogani i Sloba Radanović joj se nimalo nisu obradovali, te su svi čekali njihove prve reakcije...Danas je supruga kontroverznog pevača ušla u "Zadrugu", a ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija nije mogla da veruje što...

Nastavak na Blic...

SVE MU SASULA U LICE: Slobina žena Kristina u Zadruzi napravila pometnju! (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 19.Nov.2017

Neverovatne stvari dešavaju se u Zadruzi! Večeras je pravo iznenađenje za sve bio ulazak Kristine Kije Kockar, još uvek zakonite supruge Slobe Radanovića, a ono što su svi iščekivali jeste kako će Sloba i Luna reagovati kad je vide na vratima. Pre nego što se pridružila zadrugarima, Kija...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.