Zgazili bi vas

Izvor: B92, 01.Avg.2023, 18:33

"Zgazili bi vas"

Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko ismejao je Poljsku zbog prisustva ruskih Vagnerovih plaćenika u blizini granice te zemlje NATO-a.

Lukašenko je rekao da Varšava treba da mu zahvali što drži borce pod kontrolom.

Podsećanja radi, neodređeni broj Vagnerovih trupa koje su u junu pokrenule kratku pobunu u Rusiji od tada se preselio u Belorusiju i počeo da obučava vojsku te zemlje, što je navelo Poljsku da približi više od 1.000 svojih vojnika. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Državna novinska agencija Belta citirala je Lukašenka, koji je rekao da Poljaci "treba da se mole da se drže Vagnerovih boraca i brinu o njima".

"Inače bi bez nas prodrli i zgazili Žešov i Varšavu. Prema tome, ne treba da nas krive, već da nam zahvale", dodao je Lukašenko.

Pročitajte još:

Prigožin izdao naređenje: Svi u Belorusiju. Krećemo

Lukašenko zapretio: Ako eksplodira, ne daj bože...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"BEZ NAS BI ZGAZILI VARŠAVU" Lukašenko poručio Poljacima da treba da mu budu zahvalni

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2023

Neodređeni broj Vagnerovih trupa koji su u junu pokrenuli kratku pobunu u Rusiji od tada se preselio u Belorusiju i počeo da obučava vojsku te zemlje...Beloruski predsednik, Aleksandar Lukašenko, ismejao je Poljsku zbog prisustva ruskih Vagnerovih plaćenika u blizini granice te zemlje NATO...Lukašenko...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.