Žestoka optužba. NATO na udaru Rusije

Izvor: B92, 28.Nov.2022, 14:10

Žestoka optužba. NATO na udaru Rusije

NATO je saučesnik u zločinima kijevskog režima, izjavila je portparol Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

Ona je to kazala komentarišući izjavu generalnog sekretara NATO-a Jensa Stoltenberga da NATO povećava proizvodnju opreme i municije sovjetskog tipa potrebne Ukrajini.

Stoltenberg je ranije rekao da su članice alijanse povećale proizvodnju opreme i municije iz sovjetskog doba potrebne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ukrajini, koja koristi artiljeriju iz sovjetskog doba. Prema Stoltenbergovim rečima, to je postalo moguće jer je jedan broj zemalja NATO-a "zadržao proizvodne kapacitete".

"NATO je saučesnik u zločinima kijevskog režima", napisala je Zaharova na svom Telegram kanalu, komentarišući Stoltenbergove reči.

Poštovani čitaoci, na našem Telegram kanalu možete pratiti sve vesti o specijalnoj operaciji Oružanih snaga Ruske Federacije u Ukrajini, kao i o dešavanjima u Donjeckoj i Luganskoj Narodnoj Republici. Takođe, možete pogledati video snimke, karte i fotografije koje stalno pristižu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zaharova: NATO saučesnik u zločinima kijevskog režima

Izvor: Vostok.rs, 28.Nov.2022

NATO je saučesnik u zločinima kijevskog režima, izjavila je portparol Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova, komentarišući izjavu generalnog sekretara NATO-a Jensa Stoltenberga da NATO povećava proizvodnju opreme i municije sovjetskog tipa potrebne Ukrajini. Stoltenberg je ranije rekao...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.