Žestoka optužba. NATO na udaru Rusije

NATO je saučesnik u zločinima kijevskog režima, izjavila je portparol Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.11.2022.

12:18

Žestoka optužba. NATO na udaru Rusije
EPA-EFE/Toms Kalnins

Ona je to kazala komentarišući izjavu generalnog sekretara NATO-a Jensa Stoltenberga da NATO povećava proizvodnju opreme i municije sovjetskog tipa potrebne Ukrajini.

Stoltenberg je ranije rekao da su članice alijanse povećale proizvodnju opreme i municije iz sovjetskog doba potrebne Ukrajini, koja koristi artiljeriju iz sovjetskog doba. Prema Stoltenbergovim rečima, to je postalo moguće jer je jedan broj zemalja NATO-a "zadržao proizvodne kapacitete".

"NATO je saučesnik u zločinima kijevskog režima", napisala je Zaharova na svom Telegram kanalu, komentarišući Stoltenbergove reči.

Poštovani čitaoci, na našem Telegram kanalu možete pratiti sve vesti o specijalnoj operaciji Oružanih snaga Ruske Federacije u Ukrajini, kao i o dešavanjima u Donjeckoj i Luganskoj Narodnoj Republici. Takođe, možete pogledati video snimke, karte i fotografije koje stalno pristižu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: