Zašto je Rusiji posebno stalo do ovogodišnjeg obeležavanja NATO bombardovanja?

Izvor: Danas, 22.Mar.2024, 15:04

Zašto je Rusiji posebno stalo do ovogodišnjeg obeležavanja NATO bombardovanja?

Ovogodišnje obeležavanje četvrt veka od NATO bombardovanja SR Jugoslavije moglo bi da bude potpuno drugačje od uobičajenog budući da zvanična Moskva pokušava da izdejstvuje sednicu Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija na tu temu.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

"NEKE ZEMLJE ĆE POSTAVITI PITANJE SVRHE" Dačić o sednici Saveta bezbednosti UN: Upitno je da li će biti održana, to je pitanje odnosa VELIKIH SILA

Izvor: Blic, 23.Mar.2024, 12:01

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da će otići na sednicu Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija u Njujorku koja je za 25. mart na zahtev Rusije zakazana povodom 25. godišnjice NATO bombardovanja SR Jugoslavije, ali da je još uvek upitno da li će se ta sednica održati.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.