Zapaljena NATO kolona cisterni za gorivo

Izvor: Vostok.rs, 04.Okt.2010, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapaljena NATO kolona cisterni za gorivo

04.10.2010. - U oba napada uništeno 47 cisterni

Naoružani napadači su napali kolonu cisterni goriva u blizini Islamabada u ponedeljak, a koji je prevozio gorivo za koalicione trupe u Avganistanu. Najmanje 20 vozila je zapaljeno, a dve osobe su izgorele do smrti.

Današnji napad je usledio samo tri dana posle napada kada su militanati zapalili 27 cisterni za gorivo koje su dopremale gorivo u južnu provinciju Sind.

Oba napada su očigledno znak odmazde za >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << nedavni upad i napad nekoliko helikoptera NATO-a iz Avganistana, koji je usmrtio tri pakistanska paravojna pripadnika na pakistanskoj granici u Orkazai provinciji.

Pogledajte video zapis posledica prošlog napada.

Izvor: Glas Rusije, foto: EPA

,

Predloži prijateljima

Komentari (0) Dodaj komentar

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NATO konvoj u palamenu

Izvor: RTS, 04.Okt.2010

Konvoj cisterni NATO snaga, kojima je transportovano gorivo za koalicionu vojsku Avganistanu, napadnut u Islamabadu. Ubijena četvorica čuvara, zapaljeno 20 cisterni. Pakistanski talibani preuzeli su odgovornost za napad...Pakistanski talibani preuzeli su odgovornost za jutrošnji napad na konvoj cisterni...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.