Zaharova: NATO pomaganjem Ukrajini povećava broj žrtava

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jun.2022, 20:38

Zaharova: NATO pomaganjem Ukrajini povećava broj žrtava

Zemlje NATO očigledno će pokušati da angažuju sve svoje resurse da spreče uspeh ruske specijalne vojne operacije u Ukrajini, što će neminovno povećati broj žrtava, izjavila je danas portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

"Kijevski režim se neprekidno pumpa sve smrtonosnijim naoružanjem, posebno raketnom artiljerijom, što će neminovno povećati broj žrtava. Pojava takvih komada naoružanja u zoni sukoba već je dovela do povećanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << uništavanja civilne infrastrukture u LNR i DNR", poručila je Zaharova, prenosi agencija TASS.

Kako je rekla portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova, to nikome na Zapadu ne smeta, to je za njih kolateralna šteta.

"Glavna stvar je ne dozvoliti Rusiji da uspešno završi specijalnu operaciju u Ukrajini. Očigledno, svi resursi koji su dostupni u NATO i njegovim zemljama članicama biće iskorišćeni za postizanje ovog cilja", smatra Zaharova.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Moskva demantovala

Izvor: B92, 17.Jun.2022, 18:11

Portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova demantovala je, kako je rekla, lažnu glasinu o pritvaranju ruskog tajnog agenta u Holandiji...Kako je rekla, glasina je lansirana s ciljem da se Rusija uvuče u još jedan špijunski skandal..."Čuli smo za medijska nagađanja da je izvesni...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.