Izvor: Nezavisne Novine, 25.Maj.2022, 21:23

Vulin: Vučiću je bitinija pravda za decu od NATO ili EU

​BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću više znači pravda za pobijenu djecu nego bilo koji NATO ili Evropska unija, reagujući na nove prijetnje hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića, saopšteno je iz MUP-a.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Vulin: Vučić traži istinu o pobijenoj srpskoj deci

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Maj.2022, 11:03

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić hrabar čovek i da nijedan predsednik pre njega nije decidno i otvoreno rekao da Srbija u Evropsku uniju neće ući "ako je cena da mora da zaboravi svoju pobijenu decu od strane ustaša i hrvatske...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.