Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 19.Mar.2024, 15:54

Vulin: Rušenje predsednika Vučića najveći interes NATO pakta na Balkanu

MOSKVA – Doskorašnji direktor Bezbednosno-informativne agencije Aleksandar Vulin izjavio je da je cilj Zapada na Balkanu da Srbija izgubi svoju nezavisnost i slobodu i da na čelo Srbije postavi “kvislinšku i poslušnu vlast”. On je u intervjuu za ruski časopis “Nacionalna odbrana” rekao da Zapad zna da su Srbi kao narod iskreni saveznici Rusa i […]
Vest Vulin: Rušenje predsednika Vučića najveći interes NATO pakta na Balkanu objavljena je na sajtu Vojvodina uživo....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

„Najveći interes NATO-a je svrgavanje Vučića, Srbi vole istrajnost Putina“: Vulin u intervjuu za rusku Nacionalnu odbranu:

Izvor: Danas, 20.Mar.2024, 13:18

Bivši šef BIA Aleksandar Vulin, koga su Sjedinjene Države, sankcionisale prošle godine, dao je intervju za ruski list Nacionalna odbrana. Između ostalog, on tvrdi da "građani Srbije vole hrabrost i upornost ruskog lidera".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.