Vučić: Pozvaću Trampa u Srbiju i tražiti podršku za rešenje Kosova

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 13.Jun.2019, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Pozvaću Trampa u Srbiju i tražiti podršku za rešenje Kosova

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Beogradu da će u narednih desetak dana ponovo pozvati predsednika SAD Donalda Trampa u posetu Srbiji, i da će s nekim od Trampovih najbližih saradnika "pokušati da razgovara" o Kosovu i zatraži podršku za kompromisno rešenje. On je to rekao upitan o proslavi 20 godina od ulaska snaga NATO na Kosovo, u sredu u Prištini, i povodom izjave američkog zvaničnik Metju Palmera u Prištini da će SAD i dalje biti na strani Kosova,...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Vučić: Haradinaj nema podršku Nemačke za takse, ali će nastojati da ostanu

Izvor: Beta Video, 13.Jun.2019

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da kosovski premijer Ramuš Haradinaj nema podršku Nemačke za takse, ali će tražiti način da ostanu. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.