Vlada dohvatio Natu

Izvor: Dzungla.org, 26.Nov.2012, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada dohvatio Natu

Vuksanović proslavio suvlasništvo u klubu „Disko petao“ s Bekvalčevom, koju je držao u krilu i ljubio bez prestanka

Vladimir Vuksanović i Nataša Bekvalac razmenjuju nežnosti gde god stignu. Vlada je pevačicu pre neko veče ljubio pred velikim brojem prisutnih. I pred fotografima. Njih dvoje su došli u „Disko petao“, gde su proslavljali to što je maneken postao jedan od suvlasnika ovog poznatog prestoničkog kluba. Novi gazda i Bekvalčeva smestili >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << su se u separe.
Ipak, Nati je udobnije bilo u Vladinom krilu. Maneken ju je ljubio, prvo u glavu, potom u vrat, u čemu je ona uživala. Njen osmeh je to govorio. S njima su bili i Natašina sestra Kristina, Bojana Stojković i Ognjen Kajganić, a pred zoru društvo se preselilo u klub „Boks“. Nataša i Vlada su i tamo nastavili da razmenjuju nežnosti.
(Izvor: Puls)
Pogledaj vesti o: NATO,   Nataša Bekvalac

Nastavak na Dzungla.org...






Povezane vesti

Nataša i Vlada razmenjuju nežnosti u svakoj prilici (Foto)

Izvor: Svet plus, 26.Nov.2012

Vladimir Vuksanović i Nataša Bekvalac razmenjuju nežnosti gde god stignu. Vlada je pevačicu pre nekoliko večeri ljubio pred velikim brojem prisutnih, među kojima su, naravno, bili i fotografi.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.