VISOKI OBAVEŠTAJNI ZVANIČNIK NATO: Belorusija uskoro napada Ukrajinu, na svojoj teritoriji postavlja nuklearni oružje

Izvor: Kurir, 21.Mar.2022, 20:02

VISOKI OBAVEŠTAJNI ZVANIČNIK NATO: Belorusija uskoro napada Ukrajinu, na svojoj teritoriji postavlja nuklearni oružje

Belorusija, bliski ruski saveznik, uskoro bi mogla da napadne Ukrajinu i sprema se da dozvoli Rusiji da postavi nuklearno oružje na belorusko tlo, rekao je visoki obaveštajni zvaničnik NATO-a.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nato zvaničnik: Belorusija bi se mogla priključiti Rusiji u napadima

Izvor: Danas, 21.Mar.2022

Belorusija, blizak saveznik Rusije, može uskoro napasti Ukrajinu. Istovremeno, Belorusija se sprema da dozvoli Rusima da rasporede na njenoj teritoriji nuklearno oružje, navodi visoki zvaničnik Natoa, a prenosi Gardijan.

Nastavak na Danas...

Zvaničnik NATO-a izneo šokante tvrdnje: "Belorusija bi mogla da napadne, PUTIN ĆE TAMO POSTAVITI ATOMSKE BOMBE"

Izvor: Blic, 21.Mar.2022

Belorusija, bliski ruski saveznik, uskoro bi mogla napasti Ukrajinu i sprema se dopustiti Rusiji da postavi nuklearno oružje na bjelorusko tlo, izjavio je visoki obaveštajni funkcioner NATO-a.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.