Izvor: Blic, 29.Jul.2023, 15:50

"VAGNEROVCI IDU KA GRANICI, SVE JE OPASNIJE" Uzbuna u evropskoj zemlji, hitno se oglasio premijer: Velika grupa ruskih plaćenika blizu NATO "AHILOVE PETE"

Grupa od 100 vojnika iz ruske privatne vojne kompanije "Vagner" približila se beloruskom gradu Grodno, blizu granice sa Poljskom, izjavio je danas poljski premijer Mateuš Moravjecki.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"SITUACIJA POSTAJE SVE OPASNIJA" Članica NATO u panici, Vagnerovci se približavaju njenim granicama?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2023

Poljska je ranije ovog meseca počela da premešta više od 1.000 vojnika na istok zemlje usled sve veće zabrinutosti da bi prisustvo Vagnerovaca u Belorusiji moglo bi da dovede do povećanja napetosti na njnoj granici...Grupa od 100 vojnika iz ruske privatne vojne kompanije Vagner približila se...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Premijer Poljske: Pripadnici Vagnera se približavaju granici Poljske iz Belorusije

Izvor: Danas, 29.Jul.2023

Grupa od oko 100 pripadnika ruske paravojne grupe Vagner približila se beloruskom gradu Grodno u blizini poljske granice, izjavio je danas poljski premijer Mateuš Moravjecki.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.