Ukrajina povlači vojsku?

Izvor: B92, 03.Avg.2022, 21:33

Ukrajina povlači vojsku?

Ukrajina povlači mirovne snage sa samoproglašenog Kosova, prenose mediji pozivajući se na komandu ukrajinskih trupa.

"Ukrajina povlači svoje građane sa Kosova koji su učestvovali u mirovnoj misiji. Reč je o KFOR-u (Međunarodnim mirovnim snagama na Kosovu pod vođstvom NATO-a)“, navodi se na sajtu "RBK Ukrajina", a prenosi "Sputnjik".

Kako se navodi, radi se o 40 vojnika.

Pratite nas >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Haljina ocrtava svaku oblinu, a Longorija je nosi kao do šale FOTO

Izvor: B92, 04.Avg.2022, 14:47

Jednostavna crvena haljina je rešenje za sve modne dileme...Seriju sjajnih modnih izdanja nastavila je sinoć kada se pojavila u "Craig’s" restoranu u Zapadnom Holivudu...Glumica Eva Longorija se pojavila jednostavnoj, ali veoma efektonoj haljini. Naime, duga crvena kreacija prati liniju tela, otkrivajuću...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.