DAN SEĆANJA NA STRADALE U NATO AGRESIJI Vučić: Hteli su da nam unište otadžbinu i misle da su u tome uspeli, nećemo u NATO nikada! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2024, 21:32

DAN SEĆANJA NA STRADALE U NATO AGRESIJI Vučić: Hteli su da nam unište otadžbinu i misle da su u tome uspeli, nećemo u NATO nikada! (VIDEO)

Obeležavanje Dana sećanja na stradale u NATO agresiji 1999. godine održava se u Prokuplju.
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje centralnoj manifestaciji obeležavanja Dana sećanja na stradale u NATO agresiji 1999. godine, u Prokuplju, na Trgu Topličkih junaka.
Obeležavanju prisustvuju najviši državni zvaničnici, predstavnici Vojske Srbije, policije i verskih zajednica.
Prisutni su i patrijarh Srpske pravoslavne crkve Porfirije i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik.
Pored govora zvaničnika...
Pogledaj vesti o: NATO,   NATO skup

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO DAN SEĆANJA NA STRADALE U NATO AGRESIJI Patrijarh Porfirije: Nevina krv koja je pala širom zemlje postala je zalog naše nade

Izvor: Kurir, 24.Mar.2024

Poginulo je oko 2.500 civila, među njima 89 dece, ranjeno oko 6.000 civila, od toga 2.700 dece, kao i 5.173 vojnika i policajaca, a 25 osoba se vodi kao nestalo. Ubijen 1.031 pripadnik Vojske i policije

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.