Tačijeva tema za Dačića

Izvor: Press, 09.Feb.2013, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tačijeva tema za Dačića

Pozivajući se na neimenovane američke zvaničnike, Di prese piše da su Sjedinjene Američke Države (SAD) pojačale pritisak na Beograd u vezi sa severom Kosova i zahtevali rešavanje problema srpskih paralelnih struktura u što kraćem roku, jer su SAD "zainteresovane da pitanje severa zatvore ove godine".

Koha ditore citara "visokog zvaničnika NATO", koje je poručio da, ako >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Kosovo i odluči da transformiše bezbednosne snage u Vojsku Kosova, u tome neće imati podršku NATO.

Sagovornik lista je naglasio da je status kosovskih bezbednosnih snaga i dalje nejasan i da je to tema rasprave u NATO, napominjući da četiri članice NATO nisu priznale nezavisnost Kosova.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.