Izvor: JUGpress.com, 09.Apr.2024, 14:57

“Svi za jednog, jedan za sve” o NATO bombardovanju i odbačenoj tužbi u Beogradu, prozivaju Koštunicu i vlast posle 5. oktobra, o leskovačkim temama ništa

LESKOVAC
I pored osuđujuće presude, odmah nakon petooktobarskih dešavanja, tadašnji predsednik SR Jugoslavije, Vojislav Koštunica je u zvaničnu posetu primio Ibera Vedrina, francuskog šefa diplomatije.
Postupajući po žalbi branilaca, Vrhovni sud u Beogradu je ukinuo presudu 19.6.2001.godine i vratio predmet na ponovni postupak i odlučivanje. Sa njom su ukinute i poternice i nalozi za hapšenje. U krivičnom  veću koje je ukinulo presudu, bio je i sudija Dragomir Milojević, koji je, nakon dolaska SNS-a na vlasti, napredovao, pa je do penzionisanja obavljao funkciju predsednika Vrhovnog Kasacionog suda.
Posle vraćanja predmeta Okružnom...
Pogledaj vesti o: NATO,   Vojislav Koštunica

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.