Suze u Survivoru: Nataša se rasplakala nakon što je izgubila u duelu

Izvor: Tracara.com, 10.Maj.2023, 23:44

Suze u Survivoru: Nataša se rasplakala nakon što je izgubila u duelu

Ovoj nagradi se ona najviše radovala, ali ipak nije uspela da je osvoji. Takmičari crvenog i plavog plemena danas su se borili za video poziv sa najbližima. Međutim, njih je od ove nagrade delio težak i zahtevan poligon. „Nato, nemoj to da radiš, što se nerviraš, tu smo još malo, nemoj da se sekiraš, sebi pritisak da nabijaš, nije vredno da kidaš sebi živce zbog toga,“ rekla joj je Draga, ali Nataša nije prestajala da plače. Borba je bila vrlo neizvesna, >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << ali su se boljima pokazali plavi, koji su pobedili rezultatom 10:3. Kako je izgledao duel Nataše i Antonije, nakon kojeg se takmičarka crvenog tima rasplakala pogledajte u videu. The post Suze u Survivoru: Nataša se rasplakala nakon što je izgubila u duelu appeared first on Tračara.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Puna bolnica u Survivoru: Evo šta se dešava sa takmičarima

Izvor: Tracara.com, 11.Maj.2023, 21:01

Niko nije motivisao neumorne kandidate bolje od njihove porodice. Ovoga puta plavo-crveni tim odmerili su snage u novom izazovu koji ih je podstakao da daju sve od sebe, jer je nagrada bio razgovor sa porodicom. Na novom poligonu kandidati su morali da pokažu posebnu spretnost, a rezultatom 10:3...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.