Boks okršaj u Survivoru: Luka i Leo odmerili snage

Izvor: Tracara.com, 10.Maj.2023, 22:50

Boks okršaj u Survivoru: Luka i Leo odmerili snage

Crveni i plavi tim ujedinili su se nedavno, a čini se da je takmičarima to dalo snagu koju do sada nisu imali. U toku je bolje upoznavanje takmičara, a svi se trude da pronađu svog „idealnog para“ u suprotnom timu. Čini se da su se Luka i Leo prepoznali jedan u drugom. Obojica se godinama bave sportom. Takmičari crvenog i plavog plemena danas su našli poseban način da se zabave, te su vežbali boks u Karipskom moru. Naravno, sve je bila simulacija, a sudija je bio Bojan. Duel se odigrao između Lea i Luke, a kako je izgledala borba i ko je pobedio pogledajte u videu. The post Boks okršaj u Survivoru: Luka i Leo odmerili snage appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Suze u Survivoru: Nataša se rasplakala nakon što je izgubila u duelu

Izvor: Tracara.com, 10.Maj.2023

Ovoj nagradi se ona najviše radovala, ali ipak nije uspela da je osvoji. Takmičari crvenog i plavog plemena danas su se borili za video poziv sa najbližima. Međutim, njih je od ove nagrade delio težak i zahtevan poligon. „Nato, nemoj to da radiš, što se nerviraš, tu smo još malo,...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.