Sutra prvi čas u školama posvećen pogromu

Izvor: KMnovine.com, 16.Mar.2015, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra prvi čas u školama posvećen pogromu

U svim školama sutra će prvi čas biti posvećen obeležavanju 11 godina od pogroma nad Srbima na Kosovu i Metohiji.



17. mart je postao deo zvaničnog protokola i zvaničnog obeležavanja u državi i sutra će svaki prvi čas, u svakoj školi biti posvećen tome, dok će uveče u Narodnom pozorištu biti održana svečana akademija.

"Kao što vidite, država ne zaboravlja, država brine", rekao je ministar za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << pitanja Aleksandar Vulin gostujući u dnevniku RTS.

Govoreći o obeležavanju 16 godina od početka NATO bombardovanja Srbije, Vulin je rekao da će i taj datum, 24. mart, biti obeležen svečano ispred srušene zgrade Generlaštaba.

Blic
Pripremile: KM Novine

Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na KMnovine.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.