Sukobi na protestu uoči samita NATO

Izvor: Mondo, 02.Apr.2009, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sukobi na protestu uoči samita NATO

Nekoliko stotina demonstranata sukobilo se sa policijom u francuskom gradu Strazburu, uoči jubilarnog 60. samita NATO, za koji se očekuje da će biti povod za izlazak hiljada demonstranata na ulice.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Protesti uoči Samita NATO

Izvor: RTS, 02.Apr.2009

Uhapšeno 100 demonstranata u sukobu sa policijom uoči Samita Severo-atlantske alijanse u Strazburu. Mere bezbednosti na visokom nivou. Protivnici NATO najavili masovne demonstracije širom Evrope. ..Francuska policija uhapsila je oko 100 demonstranata tokom sukoba anti-NATO demonstranata sa policijom...

Nastavak na RTS...

Uhapšeno 300 demonstranata

Izvor: Radio 021, 03.Apr.2009, 13:43

Francuska policija uhapsila je skoro 300 ljudi, tokom sukoba više stotina anti-NATO demonstranata sa policijom u Strazburu, uoči početka samita NATO-a. Policija je upotrebila suzavac protiv demonstranata, koji su demolirali desetak autobuskih stajališta i palili kante za smeće.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.