Izvor: RTS, 01.Jul.2021, 00:13

Stoltenberg danas u poseti Prištini

Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg posetiće danas Prištinu, gde će obići međunarodnu mirovnu misiju Kfor.
Jens Stoltenberg će, saopšteno je iz sedišta NATO-a, razgovarati sa komandantom Kfora, generalom Frankom Federičijem i direktorom Savetodavnog tima za vezu međunarodnih mirovnih snaga NATO-a na Kosovu, Jorgom Ruterom.

Generalni sekretar NATO-a će razgovarati >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i sa pripadnicima Kfora.
Pored toga, Stoltenberg će se sastati sa predsednicom i premijerom privremenih prištinskih institucija – Vjosom Osmani i Aljbinom Kurtijem, i čelnikom Srpske liste Goranom Rakićem, saopšteno je iz Alijanse.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stoltenberg: KBS ne može na sever bez dozvole Kfora

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jul.2021

Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg tokom posete Kosovu izjavio je da Priština mora da poštuje Briselski sporazum prema kome Kosovske bezbednosne snage (KBS) ne mogu da idu na sever bez dozvole Kfora i NATO..."Očekujem da se kosovske vlasti pridržavaju sporazuma koji smo postigli 2013. godine...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.