Stoltenberg: Ukinuta ograničenja u vazdušnom prostoru Srbije

Izvor: Beta Video, 20.Nov.2015, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stoltenberg: Ukinuta ograničenja u vazdušnom prostoru Srbije

BEOGRAD - Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg izjavio je danas u Beogradu da NATO poštuje vojnu neutralnost Srbije i podržava njena nastojanja da postane članica Evropske unije. Posle susreta sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem Stoltenberg je saopštio da je posle 16 godina NATO ukinuo ograničenja koja su od 1999. godine važila za delove srpskog vazdušnog prostora. Na zajedničkoj konferenciji za novinare Stoltenberg je rekao da je došao u Beograd ``u ime novog početka`` u odnosima NATO i Srbije i naglasio da od saradnje imaju koristi obe strane. (CH 3)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Stoltenberg: Ringe ringe raja došao čika Paja .........

Izvor: Beta Video, 20.Nov.2015

BEOGRAD – Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg rekao je da ga za Beograd vežu lepe uspomene iz detinjstva. Stoltenberg je kazao da je dolazak u Beograd doživeo kao dolazak kući, jer je u srpskoj prestonici živeo kao dete 1960-ih godina. ``Ne sećam se mnogo, ali znam da sam prvi sladoled pojeo...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.