Simon Keresbum, član holandskog Parlamenta: Okupacija Kosova i Metohije nije donela mir, naprotiv... (VIDEO)

Izvor: KMnovine.com, 02.Jun.2023, 20:32

Simon Keresbum, član holandskog Parlamenta: Okupacija Kosova i Metohije nije donela mir, naprotiv... (VIDEO)

Simon Keresbum, član holandnskog Parlamenta: Okupacija Kosova i Metohije nije donela mir, naprotiv... (VIDEO) Član holandnskog Parlamenta, Simon Keresbum, iz stranke Forum za demokratiju, obratila se javnosti povodom poslednjih događaja u Zvečanu kritikujući NATO okupaciju Kosova i Metohije



   
Simon Keresbum    




"Na čijoj god da ste strani u konfliktu između Srba i Albanaca >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << na Kosovu, svi se mogu složiti da je poslednji rast tenzija pri kom su povređeni NATO vojnici prilikom sukoba sa protesantima na severu Kosova, dokaz da je rat protiv SR Jugoslavije 1999. godine i okupacija Kosova, koja sada traje skoro četvrtinu veka, nije donela mir. Naprotiv, ostavila je mnoga pitanja nerešenim i napravila još veće probleme.

Napad NATO-a na SR Jugoslaviju 1999. godine, čin neisprovocirane agresije protiv male zemlje koja nije predstavljala pretnju svojim susedima, a pogotovo ni jednoj članici NATO-a, je lokalni konflikt pretvorila u onaj većih razmera, uključujući i Rusiju" rekla je Simon između ostalog.

Ostatak izloženog kojim se otvoreno, kako se ni u Srbiji više ne radi, ukazuje na grešku i zločin koji je NATO počinio protiv Srbije stvarajući lažnu "državu" kosovskih separatista, a čini i danas, možete pogledati u videu u nastavku







* * *

Iza nas stojite jedino - vi! Ako želite da nastavimo da radimo, podržite nas. Ostalo je na nama.





 




Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram


Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2023 ::    Hvala na interesovanju

Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.