Šest NATO oficira blokirano u Mariupolju

Izvor: Vostok.rs, 01.Sep.2014, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šest NATO oficira blokirano u Mariupolju

01.09.2014. -

Šest oficira NATO je blokirano u Mariupolju, a koji u obruču drži Narodna vojska. Ovo je saopšteno od strane pres službe Narodne vojske. 

"Mesto njihove tačne lokacije je nepoznato zbog stroge tajnosti. Ali ostaje činjenica da oni iz Mariupolja ne mogu nigde.", - saopšteno je Itar-Tasu. Sva komanda i posebni odred kijevskih snaga su napustili grad, ostavljajući za sobom razbacane delove bataljona "Dnjepar" i "Azov".

"Sajber jedinica >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << NATO je došla u Kijev iz Estonije u martu 2014. godine (16 oficira sajber centra NATO). Oni su sprovodili anti-ruske aktivnosti. Šestog jula oficiri sajber centra NATO su stvorili u Mariupolju jedinicu za informativni rat protiv Rusije (glavna jedinica se nalazi u Kijevu, u zgradi Saveta za nacionalnu bezbednost" - rekao je politički analitičar Igor Panarin.

Čitajte više na Ukrajina i Novorusija iz minuta u minut

Izvor: Glas Rusije    
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.