Izvor: Pančevac-online.com, 30.Maj.2023, 15:34

SVE VIŠE STRANIH VOJNIKA NA SRPSKOJ ZEMLJI: NATO šalje dodatne snage na Kosovo i Metohiju

Komanda združenih snaga NATO u Napulju saopštila je da je počelo raspoređivanje dodatnih snaga na Kosovu i Metohiji kao podrška snagama KFOR-a. – NATO raspoređuje dodatne snage na Kosovu (i Metohiji), kao odgovor na nedavne nemire i ranjavanje 30 pripadnika snaga NATO-a za Kosovo (i Metohiju). NATO je naredio raspoređivanje Operativne rezerve svojih snaga (ORF) […] The post SVE VIŠE STRANIH VOJNIKA NA SRPSKOJ ZEMLJI: NATO šalje dodatne snage na Kosovo i Metohiju appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

NATO raspoređuje dodatne snage na Kosovu

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Maj.2023

Komanda združenih snaga NATO u Napulju saopštila je danas da je počelo raspoređivanje dodatnih snaga na Kosovu kao podrška snagama Kfora.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.