Izvor: Pančevac-online.com, 19.Jun.2023, 14:04

STOLTENBERG: Beograd i Priština da odustanu od eskalacije i vrate se dijalogu

BEOGRAD – Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg ponovo je pozvao Beograd i Prištinu da ne preduzimaju korake koji vode daljoj eskalaciji i da se odmah vrate dijalogu u kojem posreduje Evropska unija. Stoltenberg je na zajedničkoj konferenciji za štampu posle sastanka s nemačkim kancelarom Olafom Šolcom u Berlinu rekao da je „nepokolebljiva posvećenost“ NATO-a izvršavanju […] The post STOLTENBERG: Beograd i Priština da odustanu od eskalacije i vrate se dijalogu appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

NATO ima jedan zadatak – zaustaviti Putina

Izvor: B92, 19.Jun.2023

Skladišta oružja i municije NATO-a su ispražnjena i moraju biti popunjeni što je pre moguće, rekao je generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg...On je govorio na ekonomskoj konferenciji za Dan nemačke industrije u Berlinu..."Potrebna nam je moćnija vojna industrija, čiji su se predstavnici...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.