SKANDAL! ĐILASOVE NOVINE POTVRDILE: Ponoš ide kod NATO ambasadora, hoće da Srbiju vode strane službe

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2022, 11:06

SKANDAL! ĐILASOVE NOVINE POTVRDILE: Ponoš ide kod NATO ambasadora, hoće da Srbiju vode strane službe

Novine "Danas" koji su pod direktnom uređivačkom kontrolom tajkuna Dragana Đilasa potvrdile su skadaloznu istinu - da će kandidat opozicije na predsedničkim izborima Zdravko Ponoš uskoro imati sastanak sa ambasadorima koji predstavljaju države lidere NATO pakta, a sve po želji i volji zapadnih ambasada

Kandidat opozicije na predsedničkim izorima Zdravko Ponoš, kandidat je po volji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zapadnih ambasada, objavile su đilasovske novine Danas. Ponoš će uskoro imati sastanak sa ambasadorima koji predstavljaju države lidere NATO pakta! 

- Kako je rečeno, kod stranaca, odnosno predstavnika nekih zapadnih zemalja, donet je vrlo neformalan stav da bi Ponoš mogao da bude dobar kandidat, ali se takvih jasnih i otvorenih  kvalifikacija ambasadori klone. Oni, kažu izvori, žele sa Ponošem da razgovaraju i iz prve ruke steknu utisak. Ponoš će u narednim danima i sledeće nedelje najverovatnije biti pozvan na susret sa više ambasadora zapadnih zemalja i zemalja Kvinte, navode naši diplomatski izvori - piše Danas.

Dragan Đilas, Marinika Tepić i ostali opet žele da nam ambasadori i tajkuni biraju predsednika i vladu i to više i ne kriju. Sve su sami priznali i đilasovskim novinama - nije važno da li će narod glasati, ako ruku dignu zapadni ambasadori!
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.