RUSIJA USVOJILA DOKUMENT O NATO BOMBARDOVANJU JUGOSLAVIJE: Otkriveno šta Moskva planira da uradi

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2024, 13:58

RUSIJA USVOJILA DOKUMENT O NATO BOMBARDOVANJU JUGOSLAVIJE: Otkriveno šta Moskva planira da uradi

Ruska Duma usvojila tekst u vezi sa 25-godišnjicom NATO bombardovanja SRJ
Ruska Državna duma usvojila je danas na plenarnoj sednici nacrt teksta dokumenta kojim će se obratiti Ujedinjenim nacijama povodom 25-godišnjice NATO bombardovanja SR Jugoslavije.
U tekstu se navodi da se oba doma Savezne skupštine Rusije obraćaju UN, međunarodnim parlamentarnim organizacijama i parlamentima stranih država sa pozivom da osude vojnu operaciju zemalja NATO-a protiv Jugoslavije, da se suprotstave pokušajima menjanja istorijske istine o tragičnim događajima 1999. godine, kako se ističe, u interesu kolektivnog Zapada i da preduzmu...
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ruska Duma: “Nekažnjivost NATO napada na Jugoslaviju stvorila pretpostavke za nove vojne pod parolom da se radi o borbi za vrednosti slobode i demokratije”

Izvor: Danas, 20.Mar.2024

Državna duma Rusije pozvala je danas UN da osude vojnu operaciju NATO protiv SR Jugoslavije i da preduzmu mere da se taj vojni savez pozove na odgovornost.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.