Izvor: Blic, 27.Jan.2022, 12:13

RUSIJA NIJE ZADOVOLJNA Lavrov otkrio američke odgovore na zahteve Kremlja: "Najvažnije pitanje ostalo BEZ POZITIVNE REAKCIJE"

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov izjavio je danas da SAD u svom odgovoru na ruski nacrt sporazuma o garancijama bezbednosti nisu odgovorile "pozitivno" na najvažnije pitanje - o neširenju NATO-a na istok.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lavrov: Nema odgovora na najvažnije pitanje-neširenje NATO

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Jan.2022

​MOSKVA - Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov izjavio je danas da sadržaj američkog odgovora na ruski prijedlog o bezbjednosnim garancijama omogućava da se računa na ozbiljan razgovor, ali o sporednim temama.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Lavrov: SAD se nisu izjasnile na glavno pitanje, predsednik Putin će odlučiti o našim daljim koracima

Izvor: Vostok.rs, 27.Jan.2022

Sjedinjene Američke Države, u svom odgovoru o bezbednosnim garancijama, nisu se izjasnile na glavno pitanje, o neširenju NATO-a na istok, izjavio je ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. Dan ranije Vašington i Brisel su predali pismeni odgovor na predloge Moskve. "Nema pozitivne reakcije...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.