Provjeravamo Dodikove tvrdnje o golorukom srpskom narodu na Kosovu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Maj.2023, 15:54

Provjeravamo Dodikove tvrdnje o 'golorukom srpskom narodu' na Kosovu

Mirovna misija NATO-a na Kosovu (KFOR) saopćila je da je tokom intervencije u Zvečanu, na sjeveru Kosova, 29. maja, povrijeđeno 30 vojnika ove misije, njih 19 iz mađarskog i 11 iz italijanskog kontingenta. "Oni su zadobili višestruke povrede, uključujući lomove i opekotine od improviziranih eksplozivnih i zapaljivih naprava", navodi se u saopćenju. KFOR je saopćio da je trupe napala sve agresivnija masa, te da su u ovom slučaju, odgovorile na ničim izazvane napade nasilne i...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Kfor: Pripadnici misije odgovorili na napade građana u Zvečanu, 30 vojnika povređeno

Izvor: Radio 021, 30.Maj.2023

Međunarodna misija Kfor na Kosovu saopštila je danas da su pripadnici misije odgovorili na ničim izazvane napade okupljenih građana u Zvečanu koji su postali nasilni i opasni.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.