Popović: SNP za referendum o članstvu Srbije u NATO

Izvor: Kurir, 22.Feb.2016, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popović: SNP za referendum o članstvu Srbije u NATO

BEOGRAD - Predsednik Srpske narodne partije (SNP) Nenad Popović izjavio je danas da će jedan od glavnih političkih ciljeva te stranke u novom sazivu Skupštine Srbije biti raspisivanje referenduma protiv članstva Srbije u NATO.

"Verujemo da nijedna partija neće bežati od slobodnog i demokratskog izražavanja volje naroda na referendumu", naveo je u saopštenju Popović, istakavši da je sada vreme da se kroz referendum čuje i glas naroda.

Popović je podsetio >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i da je SNP bila jedina partija u parlamentu koja je još pre godinu dana upozoravala na negativne posledice IPAP sporazuma s NATO, "kao i jedina partija koja je glasala protiv poslednjeg sporazuma Srbije i NATO, kojim se tom vojnom savezu daju ovlašćenja faktičke vojne kontrole Srbije". Prema njegovim rečima, jedino je glas SNP u Skupštini Srbije ostao zabeležen u istoriji kao glas protiv tog sporazuma i protiv NATO.

Autor: Beta

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Popović za referendum o NATO

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Feb.2016

Za Srpsku narodnu partiju jedan od glavnih političkih ciljeva u novom sazivu Skupštine Srbije biće raspisivanje referenduma o članstvu Srbije u NATO paktu, izjavio je danas predsednik SNP Nenad Popović...Posle parlamentarnih izbora SNP će u Skuštini pokrenuti inicijativu za raspisivanje referenduma...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.