Pala Tuđmanova slika tokom govora Andreja Plenkovića

Izvor: Piplmetar.rs, 12.Apr.2023, 06:30

Pala Tuđmanova slika tokom govora Andreja Plenkovića

Index.hr/Nova.rs11.04.2023. 23:53

Foto: Beta/HINA/Edvard SUSAK
Prvi hrvatski predsednik Franjo Tuđman danas je nakratko prekinuo Plenkovićevu izjavu medijima. Naime, dok je premijer Andrej Plenković davao izjavu za medije nakon održane sednice šireg Predsedništva HDZ-a, pokraj govornice pala je ogromna slika Franje Tuđmana.
„Pa nije valjda“, rekao je Plenković okrenuvši glavu udesno prema Tuđmanovoj slici u trenutku kada su ga novinari pitali o švedskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << medijskim napisima o tome da je među kandidatima za šefa NATO-a. Okrenule su se tada i kamere ka zidu na kom je slika Tuđmana.
„Kruno, možemo li ovo popraviti?“, pitao je Plenković.
Tuđman je na toj slici za govornicom UN-a, a ubrzo su priskočili u pomoć ljudi iz HDZ-a i namestili Tuđmana dok Plenković ne završi.
„Kabok je sve rešio, ovo je bio veliki izazov pred toliko kamera“, kazao je premijer misleći na Zoltana Kaboka, HDZ-ovog portparola koji je namestio Tuđmana do kraja konferencije kada su ga ponovno učvrstili na zidu, piše Index.hr.
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.




Povezane vesti
Najnovije
Region



Opširnije
Izvor: Danas.rs

Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.