Pao Tuđman tokom Plenkovićevog javnog obraćanja

Izvor: B92, 11.Apr.2023, 22:20

"Pao" Tuđman tokom Plenkovićevog javnog obraćanja

Tokom obraćanja novinarima hrvatskog premijera Andreja Plenkovića sa zida je pala na pod ogromna fotografija bivšeg hrvatskog predsednika Franje Tuđmana.

"Pa nije valjda", odreagovao je Plenković i prekinuo svoj odgovor na pitanje o medijskim spekulacijama u Švedskoj da je on među kandidatima za novog generalnog sekretara NATO, prenosi portal Indeks.hr.

Na ogromnoj slici koja je pala na pod, Tuđman je fotografisan za govornicom UN, a ljudi iz HDZ odmah su priskočili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i vratili je na zid.

"Ovo je bio veliki izazov pred toliko kamera", rekao je Plenković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pala Tuđmanova slika tokom govora Andreja Plenkovića

Izvor: Danas, 11.Apr.2023

Prvi hrvatski predsednik Franjo Tuđman danas je nakratko prekinuo Plenkovićevu izjavu medijima. Naime, dok je premijer Andrej Plenković davao izjavu za medije nakon održane sednice šireg Predsedništva HDZ-a, pokraj govornice pala je ogromna slika Franje Tuđmana.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.