Izvor: Blic, 29.Feb.2024, 13:59

PUTINOV DVOSATNI GOVOR Opet tvrdi da Rusija nije započela rat: "NATO priprema napad na Rusiju, to bi moglo da dovede do NUKLEARNOG SUKOBA"

Ruski predsednik Vladimir Putin danas je održao 19. govor o stanju nacije u Federanoj skupštini koji je trajao dva sata, u kom je zacrtao glavne zadatke za sledećih šest godina.
Pogledaj vesti o: NATO,   Vladimir Putin

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin: „Opasnost od nuklearnog konflikta, zar ne razumete?“

Izvor: Deutsche Welle, 29.Feb.2024

Ruski predsednik Vladimir Putin upozorio je Zapad da ne raspoređuje kopnene trupe u Ukrajini. Putin je, u govoru o stanju nacije, rekao da u tom slučaju preti nuklearni rat.

Nastavak na Deutsche Welle...

Putin održao dvosatni govor: NATO priprema napad na Rusiju (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Feb.2024

MOSKVA - ​Ruski predsjednik, Vladimir Putin, održao je svoj 19. govor o stanju nacije. Tradicionalno, ključne teme obraćanja nisu bile prethodno objavljene.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.