Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 12.Feb.2024, 10:38

Novo ludilo NATO opozicije: Pretili predsedniku ulicom ako ne raspiše izbore, a kad su ih dobili tvrde da je to da bi se prikrila Banjska!

BEOGRAD – Tako je đilasovac Pavle Grbović sinoć u “Utisku nedelje” da su izbori raspisani da se “sakrije Banjska” Opozicija je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću pretila da će izaći na ulice ukoliko ne raspiše izbore 2023. godine, a sada kada su dobili raspisivanje izbora i kada ih narod na istim nije izabrao, sada tvrde da […]
Vest Novo ludilo NATO opozicije: Pretili predsedniku ulicom ako ne raspiše izbore, a kad su ih dobili tvrde da je to da bi se prikrila Banjska! objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: NATO,   Izbori

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.