Izvor: Blic, 31.Dec.2018, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi komandant KFOR: KBS nisu OVK, nismo u obavezi da ih razoružamo

Novopostavljeni komandant KFOR Lorenco D'Adario izjavio je u novogodišnjem intervjuu Tanjugu da "za sada nema indikacija da bi moglo da se ponovi nešto slično onome iz 2004. godine", kada se inače dogodilo albansko nasilje nad Srbima na Kosovu i Metohiji, a on obavljao dužnost komandanta bataljona NATO Multinacionalne brigade Jugozapad u operaciji "Odlučni napor".
Pogledaj vesti o: NATO,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"KBS nisu OVK, nismo u obavezi da ih razoružamo"

Izvor: B92, 01.Jan.2019, 10:31

Novopostavljeni komandant KFOR Lorenco D'Adario izjavio je da "za sada nema indikacija da bi moglo da se ponovi nešto slično onome iz 2004. godine",..Te godine se dogodilo albansko nasilje nad Srbima na Kosovu i Metohiji, a on obavljao dužnost komandanta bataljona NATO Multinacionalne brigade Jugozapad...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.