Ni zločinačka ruka koja je ubijala ne može da zaboravi

Izvor: B92, 23.Mar.2019, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ni zločinačka ruka koja je ubijala ne može da zaboravi"

Beograd -- Udruženje porodica kidnapovanih i ubijenih na KiM izjavilo je da oni u čijim porodicama je ostalo upražnjeno mesto neće moći to nikada da zaborave ni da oproste

"Pravde nema samo za srpske žrtve, zločinci su i dalje nekažnjeni, a od nas se očekuje da oprostimo", saopštilo je Udruženje.povodom 20 godina od početka NATO agresije.

"NATO je pod krilima ’Milosrdnog anđela’ nemilosrdno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sejao smrt po Srbiji, Kosovu i Metohiji..., a meta čeličnih krila anđela je bilo stanovništvo Srbije, bez izuzetaka i to sve zbog navodne humanitarne katastrofe montiranog Račka, "projekta" OEBS-a i Vilijama Vokera", ukazuje Udruženje i dodaje da je 78 dana NATO bombardovanja odnelo na hiljade nedužnih žrtava.

"Pored strateških ciljeva, ciljevi su bili i civili, žene, deca, stari, zdravi, bolesni, putnici, bez izuzetaka. Kako zaboraviti Milicu, Sanju, malu Bojanu u naručju oca Božina, kako zaboraviti Grdelicu, Aleksinac, Lužane, Varvarin, Niš, Prištinu, Beograd...? To niko ne može čak i da hoće, čak i ona zločinačka ruka koja je ubila zaboraviti sigurno ne može", navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Udruženje porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji: NEĆEMO moći da ZABORAVIMO ni OPROSTIMO

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2019

Udruženje porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji povodom 20 godina od početka NATO agresije saopštilo je da oni koji su preživeli najveći pakao, u čijim porodicama je ostalo upražnjeno mesto neće moći to nikada da zaborave ni da oproste...- Pravde nema samo za srpske žrtve, zločinci...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.