Nato, šta kriješ u mobilnom telefonu?

Izvor: NaDlanu.com, 08.Apr.2012, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nato, šta kriješ u mobilnom telefonu?

Nataša Bekvalac je u Skoplju izgubila svoj mobilni telefon. Naravno, sada svi čekaju šta će od privatnog sadržaja procuriti na Internet.

Nataša Bekvalac trenutno proživljava pravu dramu, s obzirom da je izgubila telefon u kome se nalazi na desetine privatnih fotografija. Pevačica trenutno boravi u Skoplju, gde tokom vikenda ima zakazane nastupe. U Skoplje je stigla u subotu pre podne, a nakon što je stvari ostavila u hotelskoj sobi, u jednom od poznatijih restorana >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << u glavnom gradu Makedonije rešila je da ruča. Pola sata nakon što je napustila restoran, Nataša je shvatila da je tamo ostavila mobilni telefon, no kada se u isti vratila, telefona više nije bilo. Da stvar bude još gora, u telefonu se pored ličnih poruka, nalazi i na desetine privatnih fotografija. Sada joj preostaje samo da čeka da se pronalazač javi i ljubazno joj uruči telefon ili da fotografije i snimke postavi na Internet.Izvor: Tracara.com
Pogledaj vesti o: NATO,   Nataša Bekvalac

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.