NE RAZUMEJU POSLEDICE, A ONE SU DA MAJCI VRATITE DETE U KOVČEGU Vučić o sukobu na Kosmetu

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2023, 10:40

"NE RAZUMEJU POSLEDICE, A ONE SU DA MAJCI VRATITE DETE U KOVČEGU" Vučić o sukobu na Kosmetu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje u emisiji "Jutro" na TV Prva.

Vučić je na početku razgovora istakao da je poslednji rat pre ukrajinskog izbio zbog Kosova i Metohije, kada je na Srbiju izvršena agresija.

- Ja se nadam da ćemo sačuvati mir. Dajemo sve od sebe. Zbog toga sam razgovarao sa generalnim sekretarom NATO Jensom Stoltenbergom. Ne postoji ništa vrednije od mira. Važno je da uložimo mnogo napora. Ne postoji ništa vrednije od mira, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a kada neko burno reaguje to je jer ne razumeju posledice, a one su da majci vratite dete u kovčegu, a to niste morali. Zato ulažemo ogroman trud. Zato prećutimo na mnoga zlodela, ne zato što je to znak naše slabosti nego ozbiljnosti.

"Kurti priča neistine", podvukao je predsednik i istakao da su se promenili uslovi ratovanja, snaga tehnike i tehnologije.

- Kurti traži dovoljan razlog za besmislice koje izgovara istovremeno želeći da uvuče Srbiju u sukob sa NATO-om, a što mi moramo da izbegnemo. Tu nema velike filozofije.
Pogledaj vesti o: NATO,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Rat ide u potpunu katastrofu? Vučić: Plašim se

Izvor: B92, 29.Jul.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je da je rat u Ukrajini – rat iscrpljivanja u kojem svi mi stradamo...Kako je kazao, sa jedne strane ne može da izgubi Vladimir Putin, a sa druge strane ne smeju da izgube ni Zapad i Ukrajina..."Plašim se da će rat ići u mnogo gorem smeru i da će ići...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.