NATO za RSE: Poštujemo izbor Srbije

Izvor: Danas, 29.Jul.2019, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NATO za RSE: Poštujemo izbor Srbije

NATO u potpunosti poštuje suvereneno pravo svih država, uključujući Srbije, da biraju svoje političke i bezbednosne aranžmane“, stoji u odgovoru Severnoatlantske alijanse dostavljenom Radiju Slobodna Evropa (RSE) na pitanje o ruskoj donaciji vojne opreme Srbiji, imajući u vidu zapadne sankcije Moskvi zbog aneksije Krima. Članak NATO za RSE: Poštujemo izbor Srbije se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NATO: Poštujemo pravo Srbije da bira svoje aranžmane

Izvor: B92, 29.Jul.2019

NATO u potpunosti poštuje suvereneno pravo svih država, uključujući Srbiju, da biraju svoje političke i bezbednosne aranžmane...Ovo se navodi u odgovoru Severnoatlantske alijanse na pitanje Radija Slobodna Evropa (RSE) o ruskoj donaciji vojne opreme Srbiji, a imajući u vidu zapadne sankcije Moskvi...

Nastavak na B92...

NATO: Poštujemo pravo Srbije da bira svoje aranžmane

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Jul.2019

PRAG - NATO u potpunosti poštuje suvereneno pravo svih država, uključujući Srbiju, da biraju svoje političke i bezbjednosne aranžmane, navodi se u odgovoru Sjevernoatlantske alijanse na pitanje Radija Slobodna Evropa (RSE) o ruskoj donaciji vojne opreme Srbiji, a imajući u vidu zapadne ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Vulin: Naoružavanje u funkciji mira, Srbija pouzdan partner NATO

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Jul.2019, 09:28

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da „politika vojne neutralnosti Srbiji omogućava da sama donosi odluke“ i da se „snabdeva i naoružava tamo gde misli da je potrebno“. Vulin je to rekao komentarišući odgovor NATO dostavljen Radiju Slobodna Evropa (RSE) na pitanje o ruskoj donaciji...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.