Izvor: Vostok.rs, 03.Mar.2011, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NATO pozdravlja novog specijalnog predstavnika Rusije za PRO

03.03.2011. -

NATO pozdravlja odluku predsednika Rusije Dmitrija Medvedeva za imenovanje novog specijalnog predstavnika RF po pitanjima PRO. To je ruski stalni predstavnik pri NATO-u Dmitrij Rogozin. Alijansa smatra da je to svedočanstvo krajnje zainteresovanosti Moskve u rešavanju pitanja o stvaranju sistema PRO u Evropi, saopštio je Rogozin posle sednice Saveta Rusija-NATO. Diplomata je rekao da je organizacija izrazila punu spremnost za saradnju sa Moskvom u planiranju evropske PRO.

Izvor: Golos Rossii
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Klackalica svetskih sila

Izvor: RTV Pink, 03.Mar.2011

Rogozin: Primena sile u nadležnosti Saveta bezbednosti. . . Stalni predstavnik Rusije pri NATO-u Dmitrij Rogozin izjavio je da primena oružane sile u isključivoj nadležnosti Saveta bezbednosti UN, koji jedini može da donosi odluke o pitanjima rata i mira. .

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.